1 online players
server isonline
english česky
1 players online
50 percent
1
50 percent
0
Reset weekly capů25.4. v 07:36
Slosování loterie26.4. v 12:37

iCe Online - stránky free World of Warcraft: Cataclysm serveru

Výsledky prvého testovania Dragon Soul
24. 01. 2016, 15:30, napsal Gregory
Milí hráči,
 
ako si iste spomínate, pred vyše týždňom prebehlo prvé testovanie bossov raidu Dragon Soul, rozhodli sme sa teda uverejniť akýsi krátky súhrn, či záver. V prvom rade musíme povedať, že testovanie ako-také prebehlo úspešne, aj čo sa týka tímovej spolupráce, tak i účelu testovania - nájsť nedostatky, ktoré zostali pri samotnom vývoji skryté. Odhalilo sa totiž pár problémov, konkrétne u Morchoka a Ultraxiona nefungoval len jediný spell, hoci Hagara sa rozhodla spôsobovať väčšie problémy, spôsobujúce aj nestabilitu servera. Na druhú stranu Warlord Zon'ozz fungoval presne tak, ako bolo zamýšľané, a nepodarilo sa nájsť jedinú chybičku. Testovanie teda svoju úlohu naozaj splnilo, a aktuálne sa pracuje na doladení objavených nedostatkov.
 
Treba však poznamenať, že toto testovanie nebolo jediné, a tým pádom ani posledné, ktoré je naplánované. O istý čas prebehne ďalšie, zamerané predovšetkým na preverenie zvyšných bossov, presný dátum vám však teraz predpovedať nevieme.
 
Každopádne, čo sa týka zostavy testovacej skupiny, nepočul som krivého slova. Všetci boli skvelo koordinovaní, nemali problém prispôsobiť sa situácii, komunikácia taktiež neviazla, preto všetko prebiehalo pomerne hladko. Týmto teda zúčastneným ďakujeme, a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu :)

iCe Online Tím